Granola-reep met abrikoos, amandel en kokosnoot

Deze fruitige granola-repen zitten boordevol fruit en noten. Een stevige reep met een volle smaak!

Stap 1

Verwarm de oven voor op 160ºC.

Stap 2

Smelt de boter in een pan en roer er de honing en de bruine suiker onder.

Stap 3

Weeg in een andere kom de overige ingrediënten af en meng ze door elkaar.

Stap 4

Meng de boterachtige siroop met het havermengsel en roer goed zodat alles gelijkmatig wordt verdeeld.

Stap 5

Bekleed een bakplaat van 20 x 20 cm met bakpapier en verdeel er het mengsel gelijkmatig in. Bak het gedurende 30-35 minuten.

Stap 6

Haal uit de oven en versnijd tot 16 gelijke repen.

Ingrediënten

Voor 16 porties
  • 140g boter
  • 140g basterdsuiker
  • 2 eetlepels honing
  • 175g havermout
  • 140g gehakte gedroogde abrikozen
  • 50g geraspte gedroogde kokosnoot
  • 50g grof gehakte amandelen

Tijd

Ongeveer 45 minuten

Moeilijkheids- graad

medium