Havermoutmuesli met Yakult

Stap 1.

Doe de melk en Yakult in een kom en laat de havermoutvlokken hierin een nacht weken (afgedekt in de koelkast).

Stap 2.

Voeg ’s morgens de appel, limoensap en yoghurt toe.

Stap 3.

Maak de muesli af met je favoriete topping, zoals fruit en (wal)noten.

Variatietips:

Doe wat gedroogd fruit (bijv. dadels) bij de havermout en laat dit mee weken. Voeg naar smaak een beetje honing toe.

Ingrediënten

voor 2 - 3 porties
    • 90 g (fijne) havermoutvlokken
    • 50 ml melk
    • 1 geraspte appel
    • sap van 1/2 limoen
    • 1 eetlepel (magere) yoghurt
    • 2 flesjes Yakult Original

Tijd

8 uur incl weken van de havermoutvlokken

Moeilijkheids- graad

gemakkelijk

Voedingswaarde / 

per portie

Energie 271 kcal
Vet 3,9 g
Koolhydraten 48,1 g

  • Vet
  • Koolhydraten
  • Eiwit
  • Voedingsvezel

0

Eiwit 7,9 g
Voedingsvezel 4,6 g
Zout 0,07 g