Yakult Plus

Een andere smaak én dat beetje extra.

In ieder flesje Yakult Plus zitten 20 miljard unieke en vertrouwde L. casei Shirota bacteriën, plus vezels en vitamine C.

Ingrediënten Yakult Plus: water, magere melk, zoetstof: maltitolsiroop, dextrine, glucose-fructosesiroop, aroma’s, vitamine C, zoetstof: steviolglycosiden (zoetstof van natuurlijke oorsprong) en L. casei Shirota bacteriën.

Yakult Plus is glutenvrij.

Gekoeld bewaard bevat Yakult Plus minimaal 20 miljard 
L. casei Shirota bacteriën per flesje.

Isolée en 1930 par le Dr. Shirota, le ferment lactique Lactobacillus casei Shirota est présente dans Yakult Original et Yakult Plus.

Voedingswaarde per 100 ml per flesje (65 ml)
Energie (kcal/kJ)
46 / 193
30 / 125
Vetten (g)
0
0
--- waarvan verzadigde vetzuren (g)
0
0
Koolhydraten (g)
11
6.8
--- waarvan suikers (g)
4.2
2.7
Eiwitten (g)
1.3
0.08
Zout (g)
0.04
0.03
Vezels (g)
3.2
2.1
Vitamine C (mg)
19% (23%)
12% (15%)

Yakult Plus

Yakult Plus :een andere smaak én dat beetje extra!

Yakult Plus bevat eveneens 20 miljard unieke Lactobacillus casei Shirota bacteriën en ook vitamine C dat bijdraagt tot een goede werking van het immuunsysteem.

Yakult plus bevat ook vezels.

Ervaar zelf de heerlijke, frisse smaak.

Ingrediënten:
Water, magere melk, zoetstoffen: maltitolsiroop, steviolglycosiden (zoetstof van natuurlijke oorsprong), dextrine, glucose-fructosesiroop, aroma’s, vitamine C (ascorbinezuur) en de  Lactobacillus casei Shirota bacteriën.

Yakult Plus is glutenvrij.

Yakult Light, Yakult Original en Yakult Plus bevatten de bacterie Lactobacillus casei Shirota, die in 1930 door dr. Shirota werd gecultiveerd.
Valeurs nutritionnelles par 100 ml par bouteille (65 ml)
Energie (kcal/kJ)
46 / 193
30 / 125
Vetten (g)
0
0
--- waarvan verzadigde vetten (g)
0
0
Koolhydraten (g)
11
6.8
--- waarvan suikers (g)
4.2
2.7
Eiwitten (g)
1.3
0.08
Zout (g)
0.04
0.03
voedingsvezels (g)
3.2
2.1
Vitamine C (mg)
19% (23%)
12% (15%)

Koel bewaard bevat 1 flesje (65ml) Yakult Plus minimaal 20 miljard levende bacteriën Lactobacillus casei Shirota.

Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.