Een andere smaak én dat beetje extra.
In ieder flesje Yakult Plus zitten 20 miljard unieke en vertrouwde L. casei Shirota bacteriën, plus vezels en vitamine C.
Ingrediënten Yakult Plus: water, magere melk, zoetstof: maltitolsiroop, dextrine, glucose-fructosesiroop, aroma’s, vitamine C, zoetstof: steviolglycosiden (zoetstof van natuurlijke oorsprong) en L. casei Shirota bacteriën.
Yakult Plus is glutenvrij.
Gekoeld bewaard bevat Yakult Plus minimaal 20 miljard L. casei Shirota bacteriën per flesje.
Yakult Light, Yakult Original en Yakult Plus bevatten de bacterie L. casei Shirota, die in 1930 door de wetenschapper dr. Shirota werd gecultiveerd.
Yakult Plus :een andere smaak én dat beetje extra!
Yakult Plus bevat eveneens 20 miljard unieke Lactobacillus casei Shirota bacteriën en ook vitamine C dat bijdraagt tot een goede werking van het immuunsysteem.
Yakult plus bevat ook vezels.
Ervaar zelf de heerlijke, frisse smaak.
Ingrediënten:
Water, magere melk, zoetstoffen: maltitolsiroop, steviolglycosiden (zoetstof van natuurlijke oorsprong), dextrine, glucose-fructosesiroop, aroma’s, vitamine C (ascorbinezuur) en de Lactobacillus casei Shirota bacteriën.
Yakult Plus is glutenvrij.
Koel bewaard bevat 1 flesje (65ml) Yakult Plus minimaal 20 miljard levende bacteriën Lactobacillus casei Shirota.
We beloven dat onze mails alleen maar inspirerende en nuttige informatie bevatten! Wil je niks missen van onze activiteiten?