Asperges, parmaham en kwarteleitjes.

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Breng de kwarteleitjes en de asperges apart aan de kook.

 

Stap 2.

Wacht 3 minuten af, en verwijder dan de kwarteleitjes en plaats ze in een grote kom met zeer koud water.

 

Stap 3.

De asperges zijn kort daarna gereed en kunnen uit de kookpot gehaald worden.

Stap 4.

Leg de helft van de parmaham op elk bord en strooi er wat rucola overheen.

 

Stap 5.

Leg de asperges boven de parmaham en voeg hierop de geschilde kwarteleitjes toe.

Stap 6.

Werk af met wat schaafseltjes Parmezaanse kaas.

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 1 bos asperges (ca. 200g)
  • 6 Kwarteleitjes
  • 100g parmaham
  • 30g Parmezaanse kaasschaafsel
  • 35g Verse rucola
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.