Blini’s met groene asperges

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Spoel de groene asperges.

Stap 2.

Neem een grilpan en besprenkel deze met een beetje olijfolie.

Stap 3.

Gril de asperges beetgaar.

Stap 4.

Warm de blini’s op in de microgolf (volg de instructies van op de verpakking)

Stap 5.

Voorzie elke blini van 1 theelepel zure room.

Stap 6.

Garneer de asperges op de blini’s.

Stap 7.

Werk af met een beetje zout, versgemalen zwarte peper en een takje dille.

In samenwerking met Nathalie Antonis, erkende diëtiste en foodlover.

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 4 blini’s (kant-en-klaar)
  • 8 kleine groene asperges
  • 4 theelepels zure room
  • 4 takjes dille
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zwarte peper en een beetje zout

Informatie voedingstabel

/ Per portie
Energie
74 kcal
Eiwitten
0,7 g
Vetten
6,6 g
Koolhydraten
2,6 g
Vezels
0,4 g
Zout
0,22 g
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.