Frisse sla met pompelmoes, sinaasappel, pistache en agavesiroop

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Verwijder de pel van de pompelmoes en sinaasappel. Snijd het vruchtvlees in partjes.

 

Stap 2.

Besprenkel met agavesiroop en bestrooi met gehakte pistachenoten.

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 1 roze pompelmoes
  • 1 witte pompelmoes
  • 2 grote sinaasappels
  • 1 el agavesiroop
  • 50g pistachenoten, gepeld en in stukjes gehakt
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.