Granola-reep met abrikoos, amandel en kokosnoot

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Verwarm de oven voor op 160ºC.

 

Stap 2.

Smelt de boter in een pan en roer er de honing en de bruine suiker onder.

 

Stap 3.

Weeg in een andere kom de overige ingrediënten af en meng ze door elkaar.

Stap 4.

Meng de boterachtige siroop met het havermengsel en roer goed zodat alles gelijkmatig wordt verdeeld.

Stap 5.

Bekleed een bakplaat van 20 x 20 cm met bakpapier en verdeel er het mengsel gelijkmatig in. Bak het gedurende 30-35 minuten.

 

Stap 6.

Haal uit de oven en versnijd tot 16 gelijke repen.

Ingrediënten:

Voor 16 porties
  • 140g boter
  • 140g basterdsuiker
  • 2 eetlepels honing
  • 175g havermout
  • 140g gehakte gedroogde abrikozen
  • 50g geraspte gedroogde kokosnoot
  • 50g grof gehakte amandelen
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.