Havermoutmuesli met Yakult

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Doe de melk en Yakult in een kom en laat de havermoutvlokken hierin een nacht weken (afgedekt in de koelkast).

 

 

Stap 2.

Voeg ’s morgens de appel, limoensap en yoghurt toe.

Stap 3.

Maak de muesli af met je favoriete topping, zoals fruit en (wal)noten.

Variatietips:

Doe wat gedroogd fruit (bijv. dadels) bij de havermout en laat dit mee weken. Voeg naar smaak een beetje honing toe.

Ingrediënten:

Voor 2-3 porties
  • 90 g (fijne) havermoutvlokken
  • 50 ml melk
  • 1 geraspte appel
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 eetlepel (magere) yoghurt
  • 2 flesjes Yakult Original

Informatie voedingstabel

/ Per portie
Energie
271 kcal
Vetten
3,9 g
Koolhydraten
48,1 g
Eiwitten
7,9 g
Voedingsvezel
4,6 g
Zout
0,07 g
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.