Japanse aardappelsalade

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Schil de aardappels en kook ze gaar in water.

 

Stap 2.

Kook de winterwortel en sperziebonen kort in de microgolfoven, 2-3 minuten op 900 W of een paar minuten in water.

 

Stap 3.

Snij het ei en de avocado in kleine stukjes.

 

Stap 4.

Pureer de gekookte aardappels en meng ze dan goed met alle andere ingrediënten.
Je kan naar eigen smaak ook weer wasabi toevoegen.

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 2 grote aardappels
  • 1 avocado
  • 2 eetlepels winterwortel in kleine blokjes
  • 2 eetlepels kleingesneden sperziebonen
  • 1 hardgekookt ei
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 3 cm wasabi uit een tube (Japanse mosterd)
  • ½ eetlepel sojasaus

Informatie voedingstabel

/ Per portie
Energie
152 kcal / 631 kJ
Eiwitten
2,9 g
Vetten
12,1 g
Koolhydraten
6,9 g
Vezels
2,1 g
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.