Meng het varkensgehakt, de wijn, het venkelzaad en de rozemarijn en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel het mengsel in 8 en rol elk deel in een worstvorm van 8 cm lang en 3 cm diameter. Verpak de worsten stevig in zilverpapier waarvan u de uiteinden omdraait zoals de verpakking van een snoepje.
Breng een grote pan met water aan de kook.
Pocheer de worsten 3 minuten in het kokende water.
Laat afkoelen en verwijder het zilverpapier. Door ze te pocheren, behouden de worsten hun vorm.
Giet 2 eetlepels olie in een bakpan en bak de worsten aan alle kanten goudbruin.
Doe 1 eetlepel olie in een pan en fruit de wortels, de aardappels en de knolselderie.
Giet een beetje water in de pan, voeg de kerstomaatjes toe, dek af met een deksel en laat nog 5 minuten, of tot de groenten gaar zijn, verder stoven.
We beloven dat onze mails alleen maar inspirerende en nuttige informatie bevatten! Wil je niks missen van onze activiteiten?