Omelet met spinazie

Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Stap 1.

Klop de eieren goed door elkaar en doe alle ingrediënten, behalve de olie, erbij. Meng alles goed.

Stap 2.

Doe een beetje olie in de pan, op normaal vuur. Doe het eimengsel in de pan en roer het een beetje door. Probeer de spinazie goed te verdelen.

Stap 3.

Rol de omelet op. Leg hem op een bord en laat 5 minuten rusten. Snijd de omelet in stukjes. De omelet kan warm of koud gegeten worden.

Ingrediënten:

Voor 4 personen
  • 4 eieren
  • 3 el suiker
  • ½ theelepel sojasaus
  • een beetje zout
  • 2 eetlepels fijngehakte diepvriesspinazie (ontdooid en uitgeknepen) of twee handen verse, kortgekookte en fijngehakte spinazie.
  • een beetje olie
  • een anti-aanbakpan

Informatie voedingstabel

/ Per portie
Energie
66 kcal / 275 kJ
Eiwitten
3,4 g
Vetten
4,9 g
Koolhydraten
2 g
Vezels
0,2 g
Wanneer u onze website gebruikt, worden er cookies geplaatst voor analysedoeleinden en om uw ervaring op onze website waardevoller te maken. Als u op “Akkoord” klikt, wordt er nog een cookie geplaatst die ervoor zorgt dat de inhoud en advertenties beter op uw voorkeuren voor deze en andere websites worden afgestemd.
Akkoord Lees meer over het beheren van uw cookie-instellingen.