Gebruik sesamzaadjes, fijn gesneden lente-ui, kruiden en tuinkers om te garneren.
De kooktijd is afhankelijk van het merk van de noedels. Lees de instructies op de verpakking voor de specifieke kooktijd.
U kunt zonnebloemolie, arachideolie of olijfolie gebruiken.
U kunt verschillende soorten noedels proberen: udon-, soba-, eier- of rijstnoedels.
U kunt elke groente naar keuze gebruiken.
In de koelkast blijft noedelsalade 3 dagen goed.
Recept van Yuki Gomi in samenwerking met Yakult
Breng water aan de kook en kook de noedels gedurende 6 à 8 minuten
Voeg 2 à 3 keer een kop koud water toe terwijl de noedels koken. Dit verbetert de textuur van de noedels.
Giet de noedels af en spoel ze met koud water, zodat ze niet verder koken.
Meng ze met de olie en serveer ze in een kommetje.
Voor de dressing mengt u de wortel, ui, gepelde gember, olijfolie, sojasaus, rijstazijn, mirin en honing in een keukenmachine tot een gladde massa.
Snijd de tomaten in hapklare stukjes en leg ze samen met de slablaadjes op de noedels.
Giet er vlak voor het serveren de dressing overheen.
We beloven dat onze mails alleen maar inspirerende en nuttige informatie bevatten! Wil je niks missen van onze activiteiten?