Beweging

Lichaamsbeweging is essentieel voor het behoud van de darmgezondheid en het algemeen welzijn. Maar het goede nieuws is dat je niet alles op alles hoeft te zetten: studies tonen aan dat kleine veranderingen op lange termijn duurzamer zijn. Als je beweegt en ervan geniet, doe je het goed. Hier zijn enkele van onze favoriete manieren om actief te blijven, en wat tips om je te helpen.

Sport en voeding: gratis coachingsprogramma

Ben je net zoals ons ook zo een sportfan? Wil je jouw lichaam alles geven om beter te kunnen presteren, minder ziek te zijn en/of beter te recupereren? Dan is deze online coaching echt iets voor jouSchrijf je gratis in en leer in 6 weken tijd hoe jouw ideaal sportbord eruit kan zien.

Webinar sport en voeding

Een webinar over de rol van voeding in de sport, met praktische tips en trucs en met een exclusieve kans voor twee experts op dit gebied deelden hun ervaring en kennis. Heb je het gemist? Bekijk de herhaling nu – hij is gratis!

E-book Sport en Voeding: beter eten, beter te presteren

Wil je dieper ingaan op de theorie rond voeding en sport? Dan is dit ebook echt iets voor jou. Gezond eten is belangrijk, het voorziet ons organisme van essentiële voedingsstoffen. Voeding is dan ook van primordiaal belang voor wie graag en veel sport. Maar overal word je om de oren geslagen met tips en adviezen rond gezonde voeding. Soms heel verwarrend… Vandaar de vraag: waar begin je als gelegenheidssporter, gepassioneerde amateur of gedreven topatleet het best?

Het antwoord ontdek je in het e-book. DOWNLOAD HET GRATIS.